Deze man heeft een bergketen van cysten, en het is smerig, doch een bevredigend ‘Sh * t Fest’

0
2208
De Himalaya, de Rocky Mountains, de Andes – slechts enkele van ’s werelds meest beroemde bergtoppen. Zo dicht als je bij het aanraken van de hemel en gezegend bent met ongelooflijk uitzicht , zijn deze bergketens slechts enkele van de meest schitterende creaties van de natuur. Maar er is een ander natuurlijk wonder dat razend populair is op het internet , en het gaat om een beetje minder landschap, en een beetje meer pus …
12
Ja, we hebben het over cysten. Die hobbelige bobbelige medische nachtmerries zijn misschien niet de Appalachen, maar ze hebben zeker een onverklaarbare aantrekkingskracht die hen viraal internet goud maakt. Dankzij gerenommeerde dermatoloog Dr. Sandra Lee, hebben we nu toegang tot een aantal fantastische procedures, zonder ooit het comfort van het internet te verlaten.
Haar laatste uitstapje in de wereld van de huid en ongewenste massa’s is een reis in een reeks van pus gevulde alpen, wat zorgt voor voldoening of afschuw, afhankelijk van uw dermatologische houding.
De man in onze volgende video had wat bekend staat als een epidermoïd cyste. Dit is een goedaardige cyste, die normaal voorkomen op de huid,meestal op het gezicht, nek of romp, maar kan overal op het lichaam ontstaan. Het is duidelijk dat deze slechte jongens moesten worden verwijderd, dus kwam Dr. Sandra  met haar expertise om deze bijzondere hardnekkige cystes te verwijderen.
Of je nu nog aan het surfen bent op YouTube voor soortgelijke video’s of je bent ongecontroleerd aan het braken in een emmer, kan je niet helpen, maar toe te geven dat Dr. Pimple Popper’s video’s toch verslavend zijn . Ik kan er niet genoeg van krijgen, en ik weet dat veel meer mensen precies hetzelfde voelen. Mijn naam is Lewis en ik ben verslaafd aan-cyste popping video’s – wie had dat gedacht ?!

DELEN