Meisje vindt een winnend lot op de grond, wat ze met het geldbedrag doet is fantastisch!

0
1751

Phoebe Brown heeft een gave die niet veel andere 7 jarige hebben. Ze vindt namelijk geregeld loten!

De meeste meisjes van 7 zijn vooral druk met tekenen, dansjes bedenken, buitenspelen en vriendinnen. Phoebe doet dit ook allemaal maar wanneer ze buiten met haar vriendinnetje speelt of met haar moeder naar het winkelcentrum gaat vindt ze geregeld oude loten op de grond. Ze wint bijna nooit wat op de gevonden loten maar op een dag heeft ze geluk!

winnend-lot

Op een dag gaat Phoebe samen met haar moeder boodschappen doen. Wanneer ze met de boodschappen terug naar de auto lopen ziet Phoebe plotseling weer een lot op de grond liggen. Haar moeder zegt nog dat ze het niet moet oprapen omdat het vies is maar Phoebe heeft het lot al te pakken. “Het is een winnend lot” roept Phoebe. Haar moeder kan dit niet geloven en zegt nog: “nee joh, dat is het niet”.

Maar de moeder van Phoebe krijgt ongelijk want het is wel degelijk een winnend lot! Het lot is 100 dollar waard!

Phoebe besluit het geld niet voor zichzelf te houden maar om anderen ermee te helpen die het goed kunnen gebruiken! Precies op het moment dat ze nadenkt over een manier waarop ze dit kan doen valt haar oog op een folder van haar school. De school start met een project om voedsel in te zamelen voor mensen die dit hard nodig hebben. Phoebe weet direct wat ze met de 100 dollar wil doen en vraagt haar ouders of ze voor het geld voedsel voor haar school mag kopen. De vader van Phoebe is zo onder de indruk van het gouden hart van zijn dochter dat hij besluit het bedrag te verdubbelen!

Phoebe kan nu voor 200 dollar aan boodschappen doneren! Vergeet dit mooie verhaal van Phoebe niet te delen met je vrienden op Facebook!

DELEN