Vreemdgaande vrouw betrapt na een s*ks-tekst met haar vriendje…

0
2609
Voor degenen onder ons die weten dat ze zijn bedrogen, er is een deel wat helemaal kapot ia. En er is nog een enorm deel van jou dat voelt als Sherlock-fucking-Holmes. Noemde je me paranoïde ?! Nou steek deze teksten van Kimberley in je pijp en rook het op. Er is geen betere  voldoening in het leven dan gelijk hebben.
Deze vrouw, Jackie, ging naar Atlanta voor een ‘werk-reisje’ en stuurde haar vriendje een tekst toen zij daar aankwam.
Om een of andere reden, stuurt ze een hoofdloze selfie naar haar partner.

 

Hij is scherp, er denkt misschien dat er wat naakt actie komt …

PLOTSELING, drama. Van wie is die koffer ?! Ik weet alles van de koffers van Jackie. Wat is hier aan de hand?!

LOL ze kent niemand in Atlanta!

Betrapt.

Hopelijk zijn er wat lesjes geleerd. Houd je affaires volledig gescheiden wanneer je de koffer induikt op een zakenreis – waarom stuur je je vriendje naakt foto’s ?! OF … je weet wel … ga verdomme gewoon niet vreemd.
DELEN