Festival-bezoeker gaat helemaal uit zijn dak – zijn hilarische dans is al bijna 9 miljoen keer bekeken

0
1184

Het 3-daagse zomerfestifal “T in the Park 2015″ op het terrein van Strathallan Castle in Schotland was spraakmakend op allerlei gebieden. Er waren protesten vanwege de milieueffecten van het festival, een man werd met een fles aangevallen en er viel zelfs een dode.

Maar ondanks al deze narigheid was het vooral een muzikaal dansfestijn, in het glooiende Schotse landschap met tientallen optredens overdag en ‘s avonds.

En het was een festival waar bezoekers dagenlang zichzelf konden zijn, een beetje chillen, een biertje drinken, lekker kletsen met vrienden maar vooral… lekker dansen.

afbeelding23-720x340

Zo ook deze bezoeker, die helemaal opgaat in zijn dans en gewoon in zijn eentje uit zijn dak gaat. Let vooral op de bijna-spagaat halverwege de dans. Hij entertaint het hele publiek en door de opname inmiddels ook zo’n slordige 8,9 miljoen mensen via YouTube. Die heeft geen ander podium meer nodig!

Deel deze hilarische video met je vrienden om hun dag helemaal goed te maken.

DELEN