De man ziet een wolf in het bos – als hij dichterbij komt, ontdekt hij de vreselijke waarheid!

0
1744

In sommige natuurgebieden moeten jagers soms bepaalde dieren in aantallen verminderen als een bepaald dier te veel in aantallen groeit en zo biodiversiteit of mensen in gevaar brenget. Deze jagers, uit het onderstaand filmpje, kwamen een wolf tegen in hun val, maar het was niet waarvoor de vallen bedoeld waren.

De man moet dus een manier vinden om de wolf vrij te laten. Het is een ingewikkelde situatie. De wolf zit vast en moet vrijgelaten worden maar zodra je in de buurt komt wilt hij zichzelf verdedigen natuurlijk.

2

Gelukkig komen de mannen met een slim plan. Met een grote houten plank speciaal met een gat aan de onderkant, kan de wolf bevrijd worden. De man zet het gat over de poot van de wolf , zo beschermt hij zichzelf.

Respect voor de mannen en del het filmpje met je vrienden en familie!

DELEN