Artsen waarschuwen voor een nieuw soort DRUGS die extreem dodelijk is!!

0
1667

1

Er is een nieuwe versie van marihuana, die zeer gevaarlijk is. De nieuwe trend die ‘dabbing’ genoemd wordt, bestaat uit het verdampen van marihuana. De reden dat deze trend zo gevaarlijk is, is omdat het vier keer zoveel THC bevat dan gewone marihuana. Deze gevaarlijke nieuwe trend werd besproken op het programma “The Doctors.” Het wordt gemaakt door het olie-achtige concentraat met een steekvlam te verhitten. Hierdoor ontstaat er een grote hoeveelheid rook.

2

Een van de redenen dat mensen dit doen, is omdat het  een intense high geeft, veel intenser dan het roken van een jointje. Dr. David Sack is een arts en drug expert. Hij heeft verklaard dat dabbing een high geeft wat gelijk staat aan 5 jointjes. Normaal zou dit uren duren om deze high te bereiken, maar nu slechts in 5 seconden.
Dabbing kan leiden tot paranoia, snelle hartslag, hallucinaties, angst en psychose. Niet alleen is het een gezondheidsprobleem, maar ook een veiligheidsrisico. Butaan, een brandbare stof, wordt gebruikt in deze drug. Dit heeft geleid tot een groot aantal brandongevallen en branden. Dr. Sack is van mening dat ouders met hun kinderen moeten praten over de gevaren van deze dru.g.

DELEN