Minnares verschijnt op bruiloft in dezelfde jurk als bruid: DIT MOET JE ZIEN!

0
3837

Hier had hij zeker geen rekening mee gehouden. Op je eigen bruiloft verrast worden door je minnares, die dezelfde jurk draagt als je aanstaande vrouw. Het overkwam een vreemdgaande man uit Ghana.

haha

De ceremonie werd onderbroken toen er ineens een vrouw naar binnen stormde. De vrouw had precies dezelfde trouwjurk aan als de bruid. Compleet met sluier, handschoenen en toga. Niemand kon begrijpen wat er aan de hand was, totdat iedereen doorkreeg dat de man vreemd ging.

In een video is te zien hoe de gasten reageren wanneer de vrouw bij het stel probeert te komen. Een man houdt de vrouw tegen terwijl de gasten roepen en schreeuwen op de achtergrond. Daarna pakt de vrouw een microfoon en begint in een lokaal dialect te spreken. Waarschijnlijk om uit te leggen dat de man vreemd gaat. Ze wilde hem zo terugpakken.

DELEN