De brief van deze moeder verspreidde zich als warme broodjes over de toonbank – en dat is niet gek!

0
1064

Audrey Nicole schreef een brief naar de nieuwe vriendin van haar ex. Je denkt waarschijnlijk gelijk aan een haatbrief of dreigbrief maar nee! De letter was alles behalve bitter of haatdragend, de brief was om dankjewel te zeggen. Audrey heeft een kind van haar ex en wil zijn nieuwe vriendin danken voor de goede zorg voor haar, als ze bij haar vader is.

“Dit is de vriendin van de vader van mijn kind. Ze is echt geweldig. Ik ben dankbaar voor haar want als me dochter bij haar vader is dan voedt ze haar, zorgt voor haar en koopt cadeautjes voor haar. Ze behandelt haar als haar eigen kind. Waarom gedragen alle moeders zo jaloers en hatelijk tegen de nieuwe vrouwen van hun ex. Het is niet makkelijk om een moeder te zijn voor een kind dat niet van jezelf is! Dus als iemand het probeert, geef ze dan een kans! Want ze hebben geen zin in extra drama en worden ze opeens de slechte stiefmoeder als jij ze niet de kans gunt, maar het is jouw schuld dan. Een kind kan twee moeders hebben in mijn ogen. Zolang mijn kind maar gelukkig is. Ik ben enorm dankbaar voor dit meisje. Dames, wordt volwassen en focus je op een goede moeder zijn. Geef meer liefde en minder haat!” luidde een Facebook post over het verhaal

Het verhaal van Audrey is een voorbeeld voor ons allemaal. Veel te vaak worden kinderen de dupe van een scheiding. De ouders ruziën maar het kind vangt alle klappen en de ouders hebben het niet eens door.

Als we allemaal zoals Audrey zouden denken dan was de wereld een betere plek. Deel het mooie verhaal met je vrienden en familie!

DELEN