Als de politieagenten zes jaar geleden deze zolder bestormden, stokte hun adem. Wie kan er nu zo wreed zijn?

0
2151

Een kind krijgen en opvoeden is een van de mooiste en tegelijk zwaarste verantwoordelijkheden in het leven. Steeds weer horen we echter over schokkende gevallen van kindermishandeling. Zo ook in het geval van Giovanni Eastwood uit Texas. In 2010 kreeg de politie een oproep van zijn grootvader dat de moeder van Giovanni, die aan het syndroom van Down lijdt, de jongen zwaar mishandelde. Als de politie in het huis binnenvalt, kunnen ze de jongen aanvankelijk nergens vinden. Maar dan gaan ze op zolder kijken …

zolder1

Daar zat Giovanni gevangen op de koude vloer. De politie was diep geschokt: de 6-jarige jongen had het postuur van een driejarige. Giovanni was vel over been en woog nog maar 7,7 kg. De moeder werd uiteindelijk veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar. Voor de jongen kon het herstel eindelijk beginnen. Hij werd geadopteerd door zijn tante Stacy Eastwood en haar man Joe. De transformatie die de jongen ondertussen heeft doorgemaakt is ronduit hartverwarmend!

DEEL dit verhaal als ook jij blij bent dat Giovanni een tweede kans heeft gekregen in het leven!

DELEN