Ze doet zout in een vaas. Als je ziet waarom valt je mond open. Dit is geweldig!

0
2312

Het is weer december en voor je het weet is het kerstmis. Tijd dus om de decoratie weer van de zolder te halen en het huis mooi aan te kleden. Er is geen betere manier om in de kerstsfeer te komen. Maar als je die oude troep zat bent is het misschien tijd om creatief te worden en zelf je eigen kerstdecoratie te maken.

ZEDOET

 In deze video zie je Brooke van What’s Up Moms. Ze laat je zien hoe je met weinig moeite en maar een paar spulletjes de meest geweldige winterse decoraties kunt maken. Wie had gedacht dat dit allemaal mogelijk was met kaneelstokjes? En ooit bedacht om zout in een vaas te gooien zodat het net is of er sneeuw in ligt? Bekijk snel de video om te zien hoe je te werk moet gaan. Het is heel eenvoudig en je kunt alles naar eigen smaak aanpassen. Dus waar wacht je nog op?
 Vergeet niet om de video helemaal tot het einde te kijken want er komt nog een verrassing! Lijkt het je leuk om met deze ideeën aan de slag te gaan? We zien graag wat je gemaakt hebt. En DEEL deze video met al je creatieve vrienden!

DELEN