De kleine jongen terroriseert de hele winkel. Wat de man dan met hem doet, is gewoonweg groots!

0
2091

Op het internetplatform Reddit deelde een gebruiker RubyRhod een verhaal dat de meningen in twee kampen verdeelt. Sommigen zijn begeestert en loven hem, terwijl anderen daar weer helemaal anders over denken.

“Op een dag was ik redelijk dronken samen met een vriend in Target om Risk te kopen (nee, we hebben het spel nooit uitgespeeld). Die kleine Mexicaanse jongen van 5-7 jaar oud was echt onuitstaanbaar. Ik hoorde hem al van vijf rijen verderop en het was als nagels op een krijtbord. Ik zeg tegen mijn vriend: “Ik ga een scheet laten op zijn hoofd, kijk maar eens.”

winkel1

Ik ging naar het rek waar ze stonden en hoorde de kleine zijn moeder een idioot noemen omdat hij geen poppetje van GI JOE kreeg. (Dat maakte me nog bozer omdat de film echt vreselijk slecht was. KOOP IN GODSNAAM GOED SPEELGOED!) De vrouw was iets jonger dan mij. De kleine jongen bleef zijn moeder maar beschamen door vreselijke dingen te roepen.

Op dat moment stond ik toevallig net op een dieet van burrito’s en mijn maag begon al een beetje te rommelen. Een uur later zou ik de wc zwaar gaan straffen.

Dichterbij gekomen, hoorde ik de jongen nog roepen: “Krijg de kleren, ik haat je!” En geloof het of niet, de jongen begon op de grond te kruipen en haalde het poppetje gewoon uit de verpakking.

Dus boog ik voorover met mijn kont op enkele centimeters van zijn hoofd. Ik keek een beetje achterom om zeker goed te kunnen mikken. Vanop een afstandje lijkt het wel alsof ik op hem wil gaan zitten. Ondertussen bescheurt mijn vriend het van het lachen. Ik probeer zelf niet te lachen, maar ondertussen had ik al oogcontact gemaakt met de kleine jongen die angstig in de richting van zijn moeder keek.

En toen kwam hij. Het was machtig en krachtig. Ik zweer dat ik zijn haren zag wapperen. Ik droeg geen jeans en ik had zo een blikje cola omver kunnen blazen. Die vier seconden duurden wel een eeuwigheid. Hier moest het ettertje zeker hersenschade van hebben opgelopen! Ik had de woorden uit de mond van deze jongen genomen en gevuld met een scheet!

Ik deed tegelijk of ik iets uit de rekken wilde nemen, terwijl de jongen begon te huilen. De mama draait zich om en ziet haar kind huilen met het speelgoedje in zijn handen. Ze vraagt de jongen wat er scheelt, maar hij krijgt geen woord uitgebracht. Net op het ogenblik dat ik naar de uitgang wilde wandelen, stamelt hij: “Hij heeft een scheet op mij gelaten!” Ik voelde hem naar me wijzen, maar ging rustig verder. Toen ik net de hoek wilde omslaan, begon de moeder: “Excuseer meneer!” Ik draai me om en stamelde: “Ik?” De moeder: “Ja jij! Heb jij net een scheet op mijn zoon gelaten?” Ik antwoordde: “Euh, wat is ‘op’ technisch gezien?” De moeder: “Waarom heb je een scheet gelaten op mijn zoon?” De kleine jongen keek me ondertussen vol leedvermaak toe en genoot er zichtbaar van dat ik in de problemen zat. “Omdat de hele winkel kon horen dat hij je als een stuk stront behandelde, dus besloot ik om hem een koekje van eigen deeg te geven!”

winkel2

De moeder was nu compleet de kluts kwijt en zei: “Maak gewoon dat je wegkomt!” Ik draaide me om en met snelle pas liep ik naar de uitgang. Als een echte vriend liep mijn maat al voor me uit om de auto al te starten. Hij vroeg me nog: “Doe je dit vaak?” Ik: “Nou, zo eens om de zes maanden.” We wisten beiden dat ik aan het liegen was. We reden naar het huis van mijn vriend en speelden tot 4 uur in de ochtend Risk en dronken nog een heleboel whisky. Al bij al was het toch een goede dag geweest!

DEEL dit verhaal met je vrienden!

DELEN