Haar verzorgster zakt op de grond in elkaar. Zie hoe de olifant naar haar toesnelt om haar te redden

0
2005

Olifanten zijn geweldige dieren en de onderstaande video is daar nog het beste bewijs van. Een 17-jarige olifant genaamd Thongsri speelt buiten en geniet van het zonnetje in haar olifantenopvangcentrum in Chiang Mai, Thailand. Een medewerker begint een beetje te dollen met haar verzorger en als Thongsri ziet dat haar verzorger in de problemen zit, komt ze meteen ter hulp geschoten. Dit is echt een ongelofelijk zicht en de band tussen deze twee zal je hart doen smelten!

Lees ook  Vader confronteert 2 vrouwen terwijl die het strandspul van zijn gezin proberen te stelen.

olifant

Hoewel honden altijd ter sprake komen als de beste vriend van de mens, zouden ook olifanten een vermelding moeten krijgen als het op dit thema aankomt. Olifanten zijn welbekend om hun intelligentie en ze hebben ook hechte familiebanden. Eigenlijk verschillen ze niet zoveel van mensen. Olifanten zijn ook een van de weinige dieren die zichzelf in een spiegel kunnen herkennen.

Lees ook  Haar baby is al in haar buik gestorven. Maar als zij haar op de wereld brengt doet de moeder iets verbijsterends.

Als ook jij onder de indruk was van deze video, DEEL dit bericht dan met iedereen die je kent!

DELEN